Kan ha gjort et kupp da de sikret seg giganttomt

Kan ha gjort et kupp da de sikret seg giganttomt i Tromsø: – En aktør synes prisen var helt vill (Nordlys+)

Nå begynner det å strømme ut millioner i utbytte for kommunalt eide Arnestedet. Og det kan bli mye mer dersom de lykkes med kommende gigantplaner – blant annet Tromsøs største boligprosjekt noensinne.

Arnestedet har virkelig storstilte planer fremover – til mange milliarder kroner. Til høsten sendes to reguleringsplaner inn – blant annet Tromsøs største boligprosjekt noensinne – større enn Workinntoppen.

Storelvtun – smarte boliger med naturen som nærmeste nabo

Det beste fra to verdener

En ny og smart bydel er under planlegging på Storelva, sør på Kvaløysletta. De neste årene vil 400-500 ny boliger gi Tromsøs innbyggere mulighet til å leve smart og fleksibelt med noen av kommunens flotteste naturområder i bakhagen.

Storelvtun vil bestå av 6 moderne bytun med 2 til 4 etasjes bebyggelse rundt. Tunet blir ditt nabolag, en solrik oase med rom for avslapping, lek og grilling i le for sommerbrisen. En trygg tumleplass for de minste å boltre seg, mens du går på butikken eller kanskje tar en rask gåtur på Rødtind.

Lev smart

Store rekkehus med plass til alle dine og deres barn, smarte leiligheter med effektiv arealutnyttelse, boliger for enslige og leiligheter med heis for rullestolbrukere. Her skal alle finne seg et Hjem.

Recent Posts
Ta kontakt!

Send oss en e-post, så svarer vi så snart vi kan!